Image

Verwijzing en Afspraak

Verwijzing

Enkele zorgverzekeraars stellen een verwijzing van uw huisarts of een specialist (bijvoorbeeld KNO-arts, schisisteam, orthodontist, kinderarts) voor onderzoek of behandeling verplicht. Indien uw zorgverzekeraar een verwijzing niet verplicht stelt, kunt u ook zonder verwijzing terecht. De praktijk is gecertificeerd voor directe toegankelijkheid.

Aanmelding

U kunt zich telefonisch aanmelden voor behandeling op nummer 06-28861042. Wanneer u zichzelf of uw kind aanmeldt zal kort gevraagd worden waarom logopedie noodzakelijk is. Wilt u zo vriendelijk zijn bij uw eerste afspraak uw verzekeringsgegevens en een identiteitsbewijs mee te nemen?

Vergoeding

Logopedie zit in het basispakket van de basisverzekering, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Alle behandelingen worden volledig vergoed. Voor volwassenen geldt dat de vergoeding pas ingaat als het eigen risico is overschreden. Voor kinderen geldt geen eigen risico. 

Wat te doen bij verhindering?

Bij verhindering dient u een afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Als de praktijk niet geopend is, kunt u de afmelding op de voicemail inspreken. Te laat afgemelde afspraken, of niet afgemelde afspraken worden in rekening gebracht. Het tarief hiervoor bedraagt 41,50 Euro. Deze kosten komen voor eigen rekening en kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. De eerste keer dat u een afspraak te laat, of niet afmeldt, krijgt u geen rekening. De keren daarna wel, ongeacht de reden van afmelding. Algemene betalingsvoorwaarden zijn op verzoek ter inzage.

Wachttijd

Er is momenteel helaas een wachtlijst. Als u contact opneemt, kan ik u informeren over de wachttijd. 

Mijn praktijk

Logopediepraktijk Spraakkonst is een gespecialiseerde vrijgevestigde logopediepraktijk in 's-Hertogenbosch

 

Adres

Dr. Emmy Konst, logopedist, spraak- taalpatholoog

Rozenbekerlaan 2

5237 RE 's-Hertogenbosch 

Openingstijden:

  • Di  10:00-18:00
  • Wo 8:00-18:00
  • Vr   8:00-18:00

telefoon 06 28 86 10 42

e-mail via het contactformulier